Menu Zavřeno

BARCELONA – RECENZE HRY

🎲 Ve hře stavíte domy, vykonáváte akce, jezdíte tramvají a sbíráte SPOUSTU bodů. Pod rukama vám vzniká krásná čtvrt Eixample v Barceloně navržená Ildefonsem Cerdáem.

🎲 Pravidla hry obsahují spoustu zajímavých informací právě o tom, jak čtvrť Eixample vznikala. Zájemci si mohou více přečíst např. zde : https://catalunya2011.blogspot.com/2017/03/pla-cerda-puvod-dnesniho-eixamplu.htmlhttps://catalunya2011.blogspot.com/2017/03/pla-cerda-puvod-dnesniho-eixamplu.html

🎲 Herní plán i komponenty jsou pastvou pro oči. Barvy, dřevěné figurky a další detaily vás vtáhnout do hry.

🎲 Barcelonu bych zařadila do kategorie náročnějších her. Většina akcí vyvolá nějaké další akce a někdy se na sebe nabalí poměrně dost věcí. Uhlídat je všechny, vyžaduje pozornost.

🎲 Hrát můžete až ve 4 hráčích. My jsme zkoušeli maximálně ve 3, protože po každém tahu se herní plán změní a tahy nejde úplně plánovat předem. Navíc jeden tah hráče může zabrat dost času, takže ve 4 už se hra protáhne a na svůj tah dlouho čekáte.

🎲 Za sebe Barcelonu určitě doporučuji zkusit. Za poslední dobu je to jedna z nejlepších her, co nám prošla rukama 😁.

🎲 Pokud si budete chtít zahrát, tak můžete kouknout na YouTube na videonávod, ať si uděláte alespoň představu. Zbytek doladíme na místě.

🎲 Zatím všichni s kterými jsme hru hráli, tak byli spokojeni. Zkusíte ji taky ❓️🤔

Napsat komentář